martes, 10 de septiembre de 2013

Nova temporada 2013 - 2014

Ben tornats, companys i companyes de la Societat Coral "El Vallès"!

Un any més, tornem a engegar un nou curs, plens d'energia i amor per allò que més ens agrada.

Hem deixat enrera una temporada on hem viscut intenses i bones experiències, com les darreres sortides a Viladecavalls o Bonastre en començar l'estiu, o la (més que notable) gestió de la barra del bar del confetti de la Festa Major, per finalitzar-lo.

Així com moltes d'altres, totes elles positives en la seva major part, i segur que amb algun aspecte millorable, també...


Demà arrenca el calendari d'actuacions amb la presència dels companys de VEUS a l'acte institucional de la Diada de Catalunya, que tindrà lloc a partir de les 11:30 del matí a la Plaça 11 de Setembre.

Per la seva part, una representació de la CORAL TRADICIONAL serà l'encarregada de fer l'entrega floral en nom de la nostra entitat.

I més tard, el dia 4 d'octubre, participarem en el 20è aniversari de l'Associació d'Espectadors de Ripollet, també dins i fora del Teatre Auditori.


Noves incorporacions, noves cançons, nous reptes... No parem, ni pararem, perquè això és el que caracteritza el nostre grup, un inesgotable esperit de superació i d'agradable inconformisme.


Perquè és tan important el destí com el camí que ens hi porta. Salut!


No hay comentarios:

Publicar un comentario