lunes, 17 de junio de 2013

Concert d'estiu 2013

Finalment, i m'atreviria a dir que més que mai, estem tristos. Sí, tristos, i tristes.

Com pot ser?

Ningú diria que ahir es va celebrar un fantàstic concert al Teatre Auditori de Ripollet, on hi van participar la Coral Tradicional, el Cor Sant Martí de Viladecavalls i Veus del Vallès. Ni tan sols la idea que vam poder gaudir de meravellosos cànons dels primers, o una versió original del Sense Vent dels segons, o un sorprenent inici dels darrers... aconsegueix fer marxar la nostra pena.

Doncs sí, amics, un any més, acabem curs, i la idea de no tornar a veure a aquells amb els que compartim la nostra passió, encara que només sigui durant uns quants dies més del normal, no ens agrada. 

Volem més, volem submergir-nos novament en el nostre petit mar de música i veus, de vegades més calmat i serè, de vegades més ferotge i atrevit. Cadascú al seu ritme, sense pressa; n'hi ha de més valents, d'altres més prudents, fins i tot hi ha algun esbojarrat, o d'altres que tot just comencen, però sempre amb la seguretat que ningú s'ofegarà, perquè sempre hi haurà un company al nostre costat per donar-nos la mà.

I aquesta mar, que primer era una petita cala on venien uns quants amics a passar el dia, comença a esdevenir una gran platja, on tothom torna perquè hi està bé, any rera any, i cada vegada hi troben nous sons i noves alegries, que nosaltres oferim de tot cor i sense condicions.

Avui acomiadem a aquells que s'hi van estar una temporada i ara tornen cap a la seva terra, així com rebem a d'altres que han decidit parar i gaudir del nostre caliu i amistat. Tant és qui o com sigui, de ben segur que no oblidaran mai el dia que van creure que aquí hi serien com a casa.

I és que, com a casa, no s'hi està enlloc...


2 comentarios:

  1. Venim del sud, de l'oest, d'altres contrades...... però tots amb un nexe comù: la passió pel cant coral!!
    Quanta feina se l'hi ha girat al nostre director...... i que bé que l'esta resolent!
    Al Setembre començarà un nou curs, penso que amb un graò d'exigència per sobre de l'actual.
    Confiem que tothom hi posarà tot allò que porta dins. Si es aixì no dubto que anirem endavant.

    ResponderEliminar