viernes, 27 de marzo de 2015

2015: HABEMUS ESCOLA DE MÚSICA!

Benvolguts socis/sòcies,

Ahir al matí vàrem signar amb el Patronat Municipal de Cultura de l'Ajuntament el conveni que donarà suport a la creació de la nostra escola de música, l' ESCOLA DE MÚSICA DE LA SOCIETAT CORAL EL VALLÈS.
A l'Assemblea de dilluns no es van poder donar detalls, doncs no hi havia res signat. Es va explicar a grans trets el projecte educatiu però va quedar pendent ampliar la informació.

Volem doncs que coneixeu de primera mà on estem.

Desprès de l'acord de l'Assemblea de dilluns, se'ns va demanar comparèixer dimarts davant el Consell d'Administració del Patronat de Cultura. Els responsables del projecte educatiu (en Jordi el nostre director i la Sílvia Miguel) varen donar -de paraula i gràficament- una àmplia explicació als membres del Consell.
Dimecres vàrem saber que havien decidit recolzar el nostre projecte i se'ns va citar per ahir dijous per signar el conveni i fer una roda de premsa.
Tot ha anat molt ràpìd.  No han passat encara tres mesos des que ens vam posar en marxa.
L'oportunitat hi era i creiem que el treball fet bàsicament pels dos responsables d'aquest projecte ha estat clau. La Junta el va acceptar i a la vegada se'l va fer seu.
S'ha procurat ajustar moltes variables. La trajectòria i el prestigi de la Societat Coral "El Vallès" d'una banda i la il·lusió i professionalitat demostrada per en Jordi i la Sílvia, pensem han estat claus per portar a bon terme el projecte i fer-lo encaixar amb els objectius generals que podia tenir l'Ajuntament al respecte.

DE QUÈ PARLA el conveni, entre altres coses:
- L'Ajuntament dona suport al projecte, amb una sèrie de drets i deures per ambdues parts.
- És un conveni signat pels cursos 2015-2016 i 2016-2017.
- Hem d'oferir una formació musical de qualitat i fer de l'Escola un element dinamitzador dins el municipi.
- Se'ns cedeix l'ús parcial de la segona planta de l'edifici del CIP (Molí d'en Rata).
- Col·laboren econòmicament en uns percentatges condicionats al nombre d'alumnes, però que ens permeten equilibrar el nostre pressupost. Aquesta col·laboració la rebrem en funció del nostre Pla de Tresoreria, a fi i efecte de no estrangular l'economia de l'Escola.

QUÈ hem de fer ara?
Moure'ns en molts fronts: trobades, premsa, publicitat i promoció, aprofitar la Festa de "Sant Jordi a la Rambla" del 19 d'abril, penjar tota la informació possible a les xarxes socials - bloc, Twitter, Instagram, Facebook, correu electrònic, etc.).

OBJECTIU: Que no quedi cap família interessada sense informació!

QUÈ US DEMANEM, com socis que sou?
Que tots nosaltres fem servir el "boca-orella" per ajudar a difondre el projecte de la nostra Escola de Música.
Com deia un dels membres de la Junta, "hem tancat una fase... ara ràpid encetem l'altra!".

Gràcies per seguir al nostre costat.
-LA JUNTA-

PD: Esperem que quan ens trobem a l'Assemblea General podrem compartir més informació... i possiblement més "alegries". Ara però, deixem-ho aquí ;)

No hay comentarios:

Publicar un comentario