sábado, 5 de octubre de 2013

El Mercat Vell, més jove que mai!

Ahir vespre, després de gairebé 20 anys des de la seva transformació en teatre, el Mercat Vell va tornar a obrir les seves portes a tots aquells ripolletencs que un dia van canviar el seu cistell per una entrada, la xerradeta a les parades per un silenci vers l'escenari... per mostrar-los la seva nova cara, renovada i neta, petits retocs que tot gran (en tots els sentits) artista necessita, per continuar obsequiant el públic amb el seu inesgotable virtuosisme durant molts anys més.


Així, com a inmillorables ambaixadors de l'eterna joventut, i sorprenent molt gratament el pati de butaques, els companys de la Coral Tradicional van arrencar amb la seva "Havanera del Vallès"; segurs, amb el to perfecte, suaus però ferms, amb la força d'uns debutants i el savoir faire que només trobem a la veu (mai millor dit) de l'experiència.

Tot seguit, un "T'he mirat" molt digne i relaxat, encara molts d'ells no conscients de la gran feina feta, premiat amb un big applause dels assistents.


Més tard, i després dels parlaments de rigor que un acte com el 20è aniversari de l'Associació d'Espectadors requereix, els "altres joves" de la Coral van captar l'atenció del respectable, emergint per sorpresa amb un "massa" lleuger xiuxiueig, que va acabar transformant-se en un dolç i sempre corprenedor "A Clare Benediction" dalt de l'escenari. Com a segon plat, el ja mític però també renovat "I'm gonna sing". Com veieu, va ser una nit de canvis arreu!


I, parlant de canvis, ens plau molt anunciar-vos que dimarts vinent, una molt jove cantaire que ja ha format part del món coral, i després de retrovar-se amb la passió musical veient les actuacions d'ambdues seccions, vindrà a l'assaig de Veus del Vallès per, si tot va bé, quedar-s'hi. Només això ja paga amb escreix el nostre esforç, o no?


Novament, enhorabona a tothom! Salut!



1 comentario:

  1. només comentar que alguns dels cantaires de la Coral Tradicional, que ja cantaven a la coral fa vint anys, em van explicar que els primers sons a la Innauguració del teatre van ser les veus de la nostra coral. Aleshores sota la direcció que Joaquim de la Cuesta. I aquí seguim. Aquests veterans hi van tornar. Tan de bo si hi ha més aniversaris, hi poguem tornar també els que ens hem incorporat més recentment a aquesta entitat!

    ResponderEliminar