domingo, 16 de diciembre de 2012

Visita a Llançà

Bon vespre, companys/nyes!

A aquestes hores, la setmana vinent ja serà a punt de finalitzar el nostre concert al Teatre Auditori, que de ben segur haurà estat tot un èxit.
La bona predisposició de tots nosaltres i tota la feina feta durant aquests mesos així ens ho fan creure, o no?

I una de les coses que ens hauran ajudat és la preestrena que el passat diumenge 2 de desembre vam realitzar a l'església de Mossèn Antoni, a Llançà.

Ell i tots els amics de Llançà, junt amb els familiars i veïns desplaçats des de Ripollet, van gaudir de valent amb el repertori interpretat per la Coral Tradicional, seguits de Veus del Vallès.
Aquests darrers van patir l'absència d'alguns companys, fet que, tot i suposar un petit inconvenient, va poder resoldre`s en part gràcies a la Elaine Pérez, ex-cantaire de Veus i a la que agraïm novament la seva desinteressada ajuda.
Tot plegat va sortir prou bé i és un bon preàmbul del que viurem d'aquí en set dies.

Ah, i recordeu que enguany comptarem amb la presència del Xavi Lozano!! Encara hi ha algú que dubti que ens ho passarem d'allò bé...?

PD: El Francesc (és a dir, jo mateix) encara espera que li passeu tot el material audio i/o visual del que disposeu, per poder penjar-ho al bloc durant els propers dies. Gràcies, i salut!

No hay comentarios:

Publicar un comentario