domingo, 29 de enero de 2012

Intercanvi amb Sant Feliu de Guíxols 2011-2012

Com ja sabeu, aquestes passades festes vam poder gaudir no d'un, si no de dos concerts de Nadal!.

Els passats diumenge 18 de desembre de 2011 a Ripollet, i posteriorment el dissabte 14 de gener de 2012 a Sant Feliu, van tenir lloc els dos concerts que la nostra entitat va realitzar conjuntament amb el Grup de Vent de l'Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols, dirigits sempre pel nostre director Jordi Giménez.

Donada la molt positiva reacció dels assistents en tots dos esdeveniments, i a tenor de les bones impressions de cantaires i músics, podríem afirmar que l'experiència (ja provada amb anterioritat) va ser tot un èxit.
De fet, aquesta nova trobada no ha fet res més que reforçar unes excel·lents relacions entre ambdues entitats, que veuen molt possible un acord de col·laboració regular durant els propers anys.

Des de la Societat Coral "El Vallès", desitgem que així sigui, i que tots plegats puguem continuar oferint a tots aquells que ens segueixen bons vespres de música i cant coral de qualitat.







1 comentario:

  1. Cert, va ser tot un èxit.
    I val a dir que la experiència de l'intercanvi, nova vivència per a molts dels cantaires, va engrescar tant que ja s'està parlant de noves sortides. El cert és que la motivació és el que ens ajudarà a afrontar nous reptes, i aquest cas ha estat més que exemplar. Així doncs haurem de posar fil a l'agulla...

    ResponderEliminar